Om mig

Jag som står bakom "Sejden", heter Katarina. Jag har alltid haft det andliga med mig, men kanske inte alltid bejakat det riktigt. Men till slut ges man knappt något val. Det liksom sliter och drar.

Jag ska berätta något om mina upplevelser.

Alltihop började när jag var väldigt liten. En bild jag alltid haft i minnet, är den av en man som promenerar med ett barn vid handen - mannen är jag, barnet är min mamma.
Jag har även en vag, diffus bild av att jag sitter mellan två individer och tittar "neråt" på kvinnan som ska bli min mor.
Jag var tre år när min högt älskade morfar dog och jag var helt förtvivlad. Mamma köpte en bok till mig, som förklarade att när kroppen grävs ner och så blir man jord och sedan kan man bli en blomma.  Jag förstod inte den boken - så var det ju inte alls, man väntar på det där andra stället, sen kommer man ju tillbaka hit! Men de vuxna sa, att när man är död så är man borta för alltid. Särskilt förvirrande blev det, då morfar faktiskt kom och tröstade mig. Han sa att han hade det bra nu och lillan inte skulle vara ledsen. Men, de vuxna hade ju sagt att är man död så är man död??

När jag var barn pratade jag med djur, träd och stenar och det var alldeles självklart. I tonåren började ut-ur-kroppen-upplevelserna. Det var fruktansvärt skrämmande, särskilt som religiösa i min närhet talade om "onda andar" och som jag aldrig hört talas om något liknande förut. Jag försökte sluta sova. Det var när jag kunde beskriva inredningen i ett rum jag aldrig fysiskt varit i, som jag förstod att jag inte höll på att bli tokig. Kort därefter läste jag en artikel om människor med liknande uppleveser. Det var guld värt för en ensam förvirrad tonåring!
Nu är jag över 40 och "meritlistan" över upplevelser mellan sömn och vaken har blivit ganska lång.

Jag har även fått tydliga flashar från tidigare liv, somliga så starka att att jag blivit smått omskakad.
Sista åren har de här "livsviktiga" själarna kommit till mig, en efter en, för att vi ska utföra våra stora, nödvändiga uppgifter i varandras liv.

I den synliga världen har livet inte alltid varit enkelt. Prövningarna i kombination med min medialitet, har gett mig en stor känslighet och förståelse för andra människor. Jag tror inte en gud sitter i sin himmel och sadistiskt testar vad vi klarar av. Jag tror att vi får våra jobbigare perioder för att vi ska bli klokare, och nästan alltid är det vi själva som gjort de val som ledde oss dit. Utan våra erfarenheter, hade vi kanske varit kvar på samma mognadsnivå som vi hade som tonåringar.
Det allra mesta som sker, ger något gott i slutändan.

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)